Notícies de l’Escola de Català del Voló

Notícies de l’Escola de Català del Voló

L’Escola de Català del Voló va celebrar la seva Assemblea General el 12 de Gener passat amb una assistència de 90 persones i amb l’objectiu de continuar la difusió del coneixement i l’ensenyament de la llengua catalana. A més dels dos cursos de llengua els dimarts i dijous, l’Escola de Català organitza ballades de sardanes, un taller de cant, així com la festa de La Primavera i participa a la festa de Sant Jordi, sortides i visites culturals,com la de Castelló d’Empúries aquest passat 2013.

Adherir-se a l’Escola de Català és un compromis moral perquè donem valor a una llengua poc reconeguda a França. Ho fem dins un ambient de conviviència i d’amistat entre tots nosaltres, catalans d’origen i d’adopció, tots plegats. Si tens ganes d’aprendre la llengua o millorar-la, si vols ballar la sardana però també cantar, pujar al Canigó,fer sortides culturals i menjars amistosos, vine a l’Escola de català del Voló !

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *