Homenatge a la nostra Teresa Rebull

Homenatge a la nostra Teresa Rebull
Text de Neus Pinart:

Hi ha vegades que la vida regala moments màgics. Un d’aquests es va produir el passat 17 de novembre, al Teatre Eliseu de Roda de Ter, en la cloenda de les Jornades Miquel Martí i Pol. Quan la Teresa es va assabentar que la Coral Primavera per la Pau, de Mataró, participaria en la cloenda de les Jornades cantant alguns dels poemes del poeta, va dir que ella també volia ser-hi, per l’amistat que els unia. La Teresa, amb 94 anys a l’esquena, ja no té aquella cabellera negra, però té el mateix somriure i els mateixos ulls. Va amb cadira de rodes, però segueix essent una dona lluitadora, compromesa i ferma. Ens ho va demostrar dalt de l’escenari, acompanyant les seves pròpies cançons “El meu país” i “També per tu”. El públic del Teatre Eliseu, espontàniament, va aixecar-se i dempeus la va ovacionar llarga estona. Va ser una càlida acollida.

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *