De Prada à Perpinyà, Pau Casals & el món de l’exili

De Prada à Perpinyà, Pau Casals & el món de l’exili

Reportatges del fotoperiodista Jean Ribière [1944-1956] – A través d’uns 160 clixés, realitzats del 1944 al 1956 pel fotoperiodista perpinyanès Jean Ribière, descobrim la lluita conduïda contra el franquisme i pel restabliment de la democràcia a Espanya per prop de 40 000 refugiats polítics espanyols des dels Pirineus Orientals. L’exposició »De Prada a Perpinyà, Pau Casals & el món de l’exili. Reportatges del fotoperiodista Jean Ribière [1944-1956]» ensenya com, a costat de milers d’anònims, l’immens solista Pau Casals posa tot el seu art al servei d’una causa noble i justa.

Una exposició de fotografies excepcional per descobrir a l’Espai Maillol, el 3 de maig del 2013 a les 18h30

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *