Ruta dels presidents de la República, els 4 i 5 de juny de 2016

Ruta dels presidents de la República, els 4 i 5 de juny de 2016

L’Òmnium Cultural del Tarragonès organitza els 4 i 5 de juny un itinerari de descoberta dels presidents de la Generalitat de Catalunya: Francesc Macià i Lluís Companys.

Primer, el dissabte 4 de juny sortida de Tarragona de matinada, i arribada a Agullana, La Vajol, Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà, fins a Prats de Molló (Alt Vallespir). Arribada el vespre nit a Ceret.

El diumenge 5 de juny pel matí visita i descoberta de Ceret amb Miquel Arnaudies (cita al Casal Català, carrer de Sant Ferreol), president del CCCV,dinar a Ceret i per la tarda visita de la capella romànica de Sant Martí de Fenollar, prop de Maurellàs. Retorn a Tarragona a la tarda vespre.

Guia Presidents República (pdf)

foto3

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *