Inauguració del camí de les Arts i dels artesans al Vallespir

Inauguració del camí de les Arts i dels artesans al Vallespir

El camí de les arts i dels artesans és un itinerari assenyalat amb una pota d’os i tres torres, logo adoptat per la “Comunitat de Comunes Sud Canigó” (Alt Vallespir). Sortint dels Banys o d’Arles a peu, seguireu durant 2 hores el camí que us conduirà d’un lloc d’Arts a un altre. Dos indrets que reuneixen artistes i artesans : dun costat, l’ecomuseu patrimonial de Palalda als Banys i, de l’altre, el Molí de les Arts i de l’Artesanat d’Arles.
Aquest camí ha estat inaugurat el divendres 17 de juliol per Alexandre Reynal, batlle de Els Banys-Palalda, i per Renat Bantoure, batlle d’Arles, acompanyats per molts artesans i artistes que treballen en els dos llocs.
Un document que comenta l’origen dels dos indrets, que indica el circuit i la llista de tots els creadors, artistes i artesans del “Pol dels Oficis d’Art” és a disposició del públic a les dues Oficines de Turisme de Els Banys i d’Arles.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *