Associacions | Ceret

 

 

GRUP DE TEATRE FONTFREDA DE CERET

Contacteu : Joan Miquel i Cristina Ricart tel. 04.68.87.00.11 e-mail : jmricart@club-internet.fr 11 carrer de la Fusteria 66400 - CERET

Fa trente anys, el Grup Teatral Font-Freda neixia a Ceret (capital del Vallespir). Des d’aquell any, sempre s’ha dedicat a divertir el públic ceretà tot accedint i cultivant la llengua i la cultura catalanes. Ric d’una vintena d’obres d’ençà de la seva creació, entremig de les quals notem "La Gossa d’en Papet " de Pere Guisset (1976) que encara és present en la memòria del públic, "La Marellengua", "La Tretzena clau" del mateix autor, "Els Trabucaires" de J. Badin i F. Saisset, "La Set de la Terra" de Jordi Pere Cerdà són d’altres obres representades. Actualment, el Grup Font-Freda continua fent el seu camí, presentant "Nyics i Nyacs" una creació provinent del jove teatre de Catalunya Principat. Amb un repertori deliberadament còmic, que sempre deixa lloc a l’emoció, el Grup tracta de satisfer les comandes que provenen de tot Catalunya. El Grup també respon a les invitacions dels Casals Catalans, és així que varem representar "La Set de la Terra" l’any 1998 a París. Nou actors (4 dones, 5 homes) i 2 tècnics, tots apassionats de teatre i ardents defensors de la llengua catalana componen aquest grup que col·lectivament assegura la recerca de les obres teatrals, la concepció i la realització dels decorats, dels vestits i la direcció escenogràfica. Durant aquests trente anys, el Grup de Teatre Font-Freda mai no ha parat la seva activitat, i sempre s’ha renovat tant Pel que fa a la seva composició com al seu repertori. La presència permanent d’actors de diferents generacions, la passió del teatre i de la llengua catalana són, és cert, les raons d’aquesta longevitat. Perquè perduri aquesta bella història en benefici de la nostra llengua, el Grup Font- Freda és obert als més joves, a les novetats, perquè d’aquí trente anys, es pugui encara dir ..." El Grup Font-Freda presenta... "

 

e-mail : info@portal-vallespir.com

Centre Cultural Català del Vallespir 2004-2011

Seu administrativa: Ajuntament de Sant Joan Pla de Corts. Avinguda de l'Albera - 66400

Seu social: 7, Av G. Clémenceau 66400 Ceret - 2, Rue Pierre Camo 66400 Ceret - telèfons: 04.68.87.60.90 (President) 04.68.87.32.35 (Secretària)

Tots el drets reservats © s.a.r.l. MAG Grup