a l´index | Històric
Actualitats | Universitat de Vermont (USA)

 

| Novembre 2009 | 6 novembre : Trobada "Parelles Lingüístiques Transfrontereres" a Figueres 

Benvolguts, benvolgudes,
Des del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Figueres, ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos una nova edició del programa “Voluntariat per la llengua”.
Es tracta d’un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris/àries que vulguin destinar una estona del seu temps a conversar en català amb alumnes dels cursos de català i/o persones que necessiten reforçar l’expressió oral en llengua catalana.
Aprofito per convidar-vos a dos actes del mes de novembre:

Inauguració d’una exposició d’imatges, que amb el títol “Parlem-nos” té com a finalitat presentar el català com a instrument d’integració social. Serà divendres 6 de novembre, a les 18.30 h a la Biblioteca Municipal Fages de Climent de Figueres. Hi haurà l’actuació d’alguns alumnes dels cursos de català i un petit refrigeri.

Acte de presentació de les parelles lingüístiques d’aquesta nova edició. L’objectiu és que conegueu la vostra parella lingüística. L’acte també s’acabarà amb un petit refrigeri. Serà divendres 20 de novembre a les 19 h al Cercle Sport Figuerenc (c. Monturiol, 3)

Si trobeu la proposta interessant, i creieu que us agradaria fer d’aprenent/a o voluntari/ària lingüístic/a, només caldrà que us poseu en contacte amb nosaltres a fi d’actualitzar la fitxa d’inscripció:

Oficina de Català de Figueres
Av. Salvador Dalí, 107 17600
Tel.: 972 03 23 18 Fax: 972 67 37 05

Us agraïm anticipadament la vostra col·laboració.
Cordialment,

Montse Deulofeu Camps
Responsable de l’Oficina de Català de Figueres

descarregueu fitxa

figueres@cpnl.cat

www.cpnl.cat

 



 

 

 

e-mail : info@portal-vallespir.com

Centre Cultural Català del Vallespir © 2004-2009

Seu administrativa: Ajuntament de Sant Joan Pla de Corts. Avinguda de l'Albera - 66400

Seu social: 7, Av G. Clémenceau 66400 Ceret - 2, Rue Pierre Camo 66400 Ceret - telèfons: 04.68.87.60.90 (President) 04.68.87.32.35 (Secretària)

MAG Grup support